Llibres de text, lectures i llicències digitals CURS 2021-2022

OPCCIÓ D’ADQUISICIÓ PARTICULAR:

LLISTAT DELS LLIBRES DE TEXT, LECTURES I LLICÈNCIES DIGITALS CURS 2021-2022.

OPCCIÓ IDDINK:

LLISTAT CURS 2021-2022 IDDINK

Per facilitar l’adquisició de llibres de text i llicències digitals, l’AMPA de l’Institut Montserrat Miró i Vilà  té establert un conveni de col·laboració amb Iddink.

Què ens ofereix Iddink?

L’opció de comprar llibres nous, llibres reutilitzables (ecoBooks) i llicències digitals.
Amb l’opció ecoBooks, estalvi econòmic (fins a un 50% en la compra de llibres de text) i estalvi ecològic (els ecoBooks es retornen a final de curs).
Comoditat, al poder fer la comanda per internet a través d’iddink i rebre-la a casa.

Com podeu adquirir els llibres i les llicències a Iddink?

Podreu comprar els llibres i llicències a Iddink a partir del dilluns 5 de juliol de 2021 directament a la primera plana de la web www.iddink.cat on posa “Fes la comanda” .

Us demanarà el codi de centre:

CODI DE CENTRE ( 203JL2)

Atenció: Les families/alumnat que estan registrats a iddink rebran un mail automàtic quan la llista ja estigui disponible a la web. Les famílies noves que voleu adquirir els llibres amb Iddink, us heu de donar d’alta directament des del seu web https://www.iddink.cat/bestellen/ i seguir les instruccions.

A continuació, teniu un vídeo explicatiu de com adquirir els llibres i llicències. Tingueu en compte que heu de fer aquest procés per cada fill/filla per separat i des d’un ordinador:

Com fer una comanda? from Iddink Spain, S.L.U. on Vimeo.

Teniu més vídeos explicatius del procés de compra, retorn de llibres i iddink digital a l’apartat d’iddink de la nostra pàgina web

* Us informem que les dades bàsiques del vostre fill/filla s’envien (encriptades) a l’entorn web d’Iddink. Iddink ha signat un contracte amb l’AMPA de l’Ins Montserrat Miró i Vilà pel qual no faran servir les dades per res més que no sigui donar el servei d’aprovisionament de recursos educatius i d’accés a les llicències digitals a través de Iddink digital.

Lloguer de taquilles Curs 2021-2022

Encara hi sou a temps!

El cost de les taquilles anual és de 30€, sense fiança.

Teniu 5€ de descompte si sou socis de l’AMPA. Per obtenir aquest descompte necessiteu un codi que us donara l’AMPA. Contacteu amb ells al correu electrònic ampam.miro@gmail.com

Web taquirent (accediu aquí)

Més informació:

Diplomes DELF. Félicitations pour ce succès!

El proppassat dijous 22 d’abril, la Lua Quiñones, la Triana Cerezo i la Núria Castillo, alumnes de 4t ESO D, es van presentar a les proves de l’examen DELF Scolaire (Diplôme d’Étude en Langue Française) i han obtingut el Diploma DELF A2 que atorga el Ministère d’Éducation Français. Aquests diplomes oficials de llengua francesa, reconeguts internacionalment en 174 països, tenen una validesa indefinida i avaluen les quatres destreses lingüístiques: comprensió i expressió escrites, comprensió i expressió orals.

Félicitations pour ce succès! Cette belle réussite est plus que méritée ! Bonne continuation pour la suite et encore BRAVO !

Sant Jordi 2021

Fotografies de la Diada de Sant Jordi 2021

RELACIÓ DE PREMIS:

Certamen literari, artístic i científic

Premi Sant Jordi de Català

Premi Cervantes de Castellà

Premi Joan Oró de Ciències

Premi Ovidi de Clàssiques

Premi Shakespeare Award d’Anglès

Premi Baudelaire de Francès

Premi Nouvinguts d’Aula Acollida

Premi Proves Cangur de Matemàtiques

FELICITATS A TOTS ELS/LES PREMIATS/PREMIADES!