Llibres de text, lectures i llicències digitals CURS 2021-2022

OPCCIÓ D’ADQUISICIÓ PARTICULAR:

LLISTAT DELS LLIBRES DE TEXT, LECTURES I LLICÈNCIES DIGITALS CURS 2021-2022.

OPCCIÓ IDDINK:

LLISTAT CURS 2021-2022 IDDINK

Per facilitar l’adquisició de llibres de text i llicències digitals, l’AMPA de l’Institut Montserrat Miró i Vilà  té establert un conveni de col·laboració amb Iddink.

Què ens ofereix Iddink?

L’opció de comprar llibres nous, llibres reutilitzables (ecoBooks) i llicències digitals.
Amb l’opció ecoBooks, estalvi econòmic (fins a un 50% en la compra de llibres de text) i estalvi ecològic (els ecoBooks es retornen a final de curs).
Comoditat, al poder fer la comanda per internet a través d’iddink i rebre-la a casa.

Com podeu adquirir els llibres i les llicències a Iddink?

Podreu comprar els llibres i llicències a Iddink a partir del dilluns 5 de juliol de 2021 directament a la primera plana de la web www.iddink.cat on posa “Fes la comanda” .

Us demanarà el codi de centre:

CODI DE CENTRE ( 203JL2)

Atenció: Les families/alumnat que estan registrats a iddink rebran un mail automàtic quan la llista ja estigui disponible a la web. Les famílies noves que voleu adquirir els llibres amb Iddink, us heu de donar d’alta directament des del seu web https://www.iddink.cat/bestellen/ i seguir les instruccions.

A continuació, teniu un vídeo explicatiu de com adquirir els llibres i llicències. Tingueu en compte que heu de fer aquest procés per cada fill/filla per separat i des d’un ordinador:

Com fer una comanda? from Iddink Spain, S.L.U. on Vimeo.

Teniu més vídeos explicatius del procés de compra, retorn de llibres i iddink digital a l’apartat d’iddink de la nostra pàgina web

* Us informem que les dades bàsiques del vostre fill/filla s’envien (encriptades) a l’entorn web d’Iddink. Iddink ha signat un contracte amb l’AMPA de l’Ins Montserrat Miró i Vilà pel qual no faran servir les dades per res més que no sigui donar el servei d’aprovisionament de recursos educatius i d’accés a les llicències digitals a través de Iddink digital.

Lloguer de taquilles Curs 2021-2022

Encara hi sou a temps!

El cost de les taquilles anual és de 30€, sense fiança.

Teniu 5€ de descompte si sou socis de l’AMPA. Per obtenir aquest descompte necessiteu un codi que us donara l’AMPA. Contacteu amb ells al correu electrònic ampam.miro@gmail.com

Web taquirent (accediu aquí)

Més informació:

Diplomes DELF. Félicitations pour ce succès!

El proppassat dijous 22 d’abril, la Lua Quiñones, la Triana Cerezo i la Núria Castillo, alumnes de 4t ESO D, es van presentar a les proves de l’examen DELF Scolaire (Diplôme d’Étude en Langue Française) i han obtingut el Diploma DELF A2 que atorga el Ministère d’Éducation Français. Aquests diplomes oficials de llengua francesa, reconeguts internacionalment en 174 països, tenen una validesa indefinida i avaluen les quatres destreses lingüístiques: comprensió i expressió escrites, comprensió i expressió orals.

Félicitations pour ce succès! Cette belle réussite est plus que méritée ! Bonne continuation pour la suite et encore BRAVO !