Acompanyament i suport per a l’alumnat


Setmana del 2 al 5 de juny

Vídeo explicatiu de com accedir al classroom:

Suport a l’alumnat des del Dep de Matemàtiques:

Benvolgudes famílies:

Des del departament de matemàtiques hem gestionat llicències digitals gratuïtes de l’editorial Barcanova per a tots/es els/les alumnes de l’institut. Si voleu fer servir aquests recursos heu de crear un compte a “BlinkLearning” (https://www.blinklearning.com/home) i activar la llicència digital de Matemàtiques del nivell corresponent amb els codis que teniu a continuació:

Matemàtiques. 1r ESO, amb el codi FAWL1L96

Matemàtiques 2n ESO, amb el codi E2866PY6

Matemàtiques 3r ESO, amb el codi R1TZ4W86

Matemàtiques. 4t ESO, amb el codi F6564ZH6

Matemàtiques Ciències 1r Batxillerat, amb el codi E9VFXTA6

Matemàtiques CCSS 1r Batxillerat, amb el codi DZRA1BP6

Matemàtiques Ciències 2n Batxillerat, amb el codi F5E4TNK6

Matemàtiques CCSS 2n Batxillerat, amb el codi FJ923E86

En aquest enllaç teniu un tutorial de com crear el compte i activar la llicència digital https://www.youtube.com/watch?v=cqHsc2WxuhI&list=PL-9NHY2Z9WXRrKNaUpmTQxBBVIArnhLhr

Benvolgudes famílies,

Degut a la situació actual, el Departament d’Educació ha donat indicacions als centres educatius per tal que elaborem propostes didàctiques, per fer-les arribar a l’alumnat, per tal que aquests puguin avançar en el seu procés d’aprenentatge, malgrat l’aturada de l’activitat presencial.

A més, des del centre considerem que, davant aquest situació tan inusual, també serà bo per als/les nostres alumnes dedicar diariament un cert temps al treball acadèmic, ajudant-los, així a què puguin organitzar millor la gran quantitat d’hores que tindran disponible durant el seu confinament.

El professorat anirà donant les pautes del treball a fer, i que es publicaran al web de l’institut, per a reforçar o profunditzar en temes de les diferents matèries, de manera que els/les alumnes puguin anar realitzant-lo autònomament al llarg d’aquests dies. Ha de quedar clar que la realització d’aquests treball no té caràcter obligatori i no ha de tenir repercussió en l’avaluació de les matèries, per tal d’assegurar la igualtat d’oportunitats entre l’alumnat que no pot accedir, per diferents raons, als dispositius digitals necessaris per a treballar. L’objectiu és que l’alumnat segueixi actiu i connectat amb els coneixements i els processos d’aprenentatge que, per motius obvis, s’han hagut d’interrompre sobtadament.

Molts ànims a tots i cuideu-vos molt.

Atentament,

L’Equip Directiu

Bookmark the permalink.

Comments are closed.