Laila E.M.A publica la novel·la de ciència ficció ‘Siete días’

 Laila El Mezouary Anouija té 16 anys i viu a Mas Duran

Laila El Mezouary Anouija té 16 anys i viu a Mas Duran. La jove, de 16 anys, és alumna de l’INS Montserrat Miró i presentarà el llibre aquest dimecres a la Biblioteca Elisenda 10/02/2020 – Laura Grau

La jove montcadenca Laila E.M.A –les sigles corresponen als cognoms El Mezouary Anouija–, de 16 anys, presentarà la novel·la ‘Siete días’ aquest dimecres a la Biblioteca Elisenda de Montcada (19h). Es tracta d’una obra de ciència ficció de to romàntic que planteja un món on els homes i les dones viuen en continents separats i només poden trobar-se una setmana cada segle, amb la condició de no tenir descendència. Aquesta és la tercera novel·la de Laila, que en té dues més en format digital a la plataforma per a joves escriptors novells Wattpad –titulades ‘Cupido S.A’ i ‘Flashbacks’–, però és ‘Siete vidas’ la que ha despertat l’interès de l’editorial Brisa del Sur, que va contactar amb la jove i li va proposar publicar-la en format paper, amb una tirada inicial d’una cinquantena d’exemplars. Nascuda a Catalunya i  filla de pares marroquins, viu a Mas Duran i estudia batxillerat social a l’INS Montserrat Miró. Li agrada molt llegir i fa dos anys va començar a escriure de forma autodidacta. El seu somni és ser guionista de cinema.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.