Informació de la Riuada solidària al Francolí

Com ja sabeu degut als forts aiguats que hem sofert, les companyes del CRP de la Conca de Barberà ens han demanat que us fem arribar aquesta informació per fer si podem fer difusió d’aquesta  acció solidària.

La Riuada solidària al Francolí és una iniciativa que neix de la resposta ciutadana per ajudar econòmicament els damnificats per la riuada del riu Francolí amb l’objectiu de servir d’empenta per revifar els negocis locals i refer les parts afectades.

Es poden fer donatius per ajudar els damnificats de la riuada del Francolí. Tota la informació aqui: RIUADA SOLIDÀRIAhttps://riuadasolidaria.cat/

 

També es pot participar als caps de setmana d’activitats solidàries que tindran lloc els dies 23 i 24 de novembre a l’Espluga i el 30 de novembre i l’1 de desembre a Montblanc. Hi haurà propostes de tots els estils i per a tots els públics en què es comptarà amb l’entrega del

teixit associatiu del municipi i s’obrirà a altres col·lectius i persones que s’hi vulguin sumar.

Hashtags oficials: #RiuadaSolidària #Francolí

Georgina Canales Barnola

Servei d’Innovació, Xarxes i Serveis Educatius

Bookmark the permalink.

Comments are closed.