Biblioteca Elvira Montes

Enllaços biblioteca:

Aquests dies de confinament continua llegint els llibres que més t’agraden amb el servei de préstec digital eBiblio Catalunya. Hi trobaràs llibres i revistes que podràs llegir des de la teva tauleta, l’ordinador, el mòbil o el lector de llibres electrònics. A més hem ampliat les opcions per aquests dies: podràs agafar en préstec fins a quatre llibres a la vegada amb un màxim de trenta llibres al mes.

eBiblio

Si prefereixes passar les hores mirant una bona pel·lícula, també a la plataforma eBiblio tindràs accés a més de tres mil pel·lícules, documentals i curtmetratges per veure en streaming des del web o des de l’app eBiblio.

eFilm

El meu @insmm.org

Durant aquests dies de confinament el sistema de comunicació amb el professorat majoritàriament serà el correu corporatiu (@insmm.org) i l’accés al moodle del centre.

Molts de vosaltres ja l’utilitzeu, però en el cas de l’alumnat que no el tingui heu de tenir en compte que el correu és:

Núm RALC alumne@insmm.org  (exemple   12356482@insmm.org)

i la contrasenya el vostre núm de DNI/NIE/PASS o núm TIS en el cas de no tenir informat el DNI a secretaria.

En el cas del moodle l’usuari és: el núm RALCde l’alumne i la contrasenya la mateixa que la del correu @insmm.org

Recordeu que l’entorn per entrar és GMAIL.

Si no recordeu el vostre RALC o no el teniu o si teniu problemes per accedir-hi, poseu-vos en contacte amb el tutor/a o amb secretaria a través del correu electrònic o plataforma iEduca.

INSCRIPCIÓ A LES PROVES D’ACCÉS DE CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR. (Ajornades)

GRAU MITJÀ:

TERMINI: Del 16 al 26 de març

QUI HO POT FER?: Per inscriure’s a la prova cal tenir 17 anys o més (o complir-los l’any 2020) i tenir intenció d’estudiar un CFGM.

COM?: on-line, a través del l’aplicatiu, que podeu accedir a través dels següent link:https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/pls/apex/f?p=2012015:1:::::G_TRAMIT,G_AGRUPACIO:CGM,CFPM

TAXA: 23,85. Consulteu bonificacions i exempcions. Recordeu fer el pagament com a molt tard el 27 de març.

GRAU SUPERIOR:

TERMINI: Del 16 al 26 de març

QUI HO POT FER?: Per inscriure’s a la prova cal tenir 19 anys o més (o complir-los l’any 2020) i tenir intenció d’estudiar un CFGS.

COM?: on-line, a través del l’aplicatiu, que podeu accedir a través dels següent link:https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/pls/apex/f?p=2012015:1:::::G_TRAMIT,G_AGRUPACIO:CGS,CFPS

TAXA: 38,35 euros. Consulteu bonificacions i exempcions. Recordeu fer el pagament com a molt tard el 27 de març.

Acompanyament i suport per a l’alumnat

Vídeo explicatiu de com accedir al classroom:

Suport a l’alumnat des del Dep de Matemàtiques:

Benvolgudes famílies:

Des del departament de matemàtiques hem gestionat llicències digitals gratuïtes de l’editorial Barcanova per a tots/es els/les alumnes de l’institut. Si voleu fer servir aquests recursos heu de crear un compte a “BlinkLearning” (https://www.blinklearning.com/home) i activar la llicència digital de Matemàtiques del nivell corresponent amb els codis que teniu a continuació:

Matemàtiques. 1r ESO, amb el codi FAWL1L96

Matemàtiques 2n ESO, amb el codi E2866PY6

Matemàtiques 3r ESO, amb el codi R1TZ4W86

Matemàtiques. 4t ESO, amb el codi F6564ZH6

Matemàtiques Ciències 1r Batxillerat, amb el codi E9VFXTA6

Matemàtiques CCSS 1r Batxillerat, amb el codi DZRA1BP6

Matemàtiques Ciències 2n Batxillerat, amb el codi F5E4TNK6

Matemàtiques CCSS 2n Batxillerat, amb el codi FJ923E86

En aquest enllaç teniu un tutorial de com crear el compte i activar la llicència digital https://www.youtube.com/watch?v=cqHsc2WxuhI&list=PL-9NHY2Z9WXRrKNaUpmTQxBBVIArnhLhr

Benvolgudes famílies,

Degut a la situació actual, el Departament d’Educació ha donat indicacions als centres educatius per tal que elaborem propostes didàctiques, per fer-les arribar a l’alumnat, per tal que aquests puguin avançar en el seu procés d’aprenentatge, malgrat l’aturada de l’activitat presencial.

A més, des del centre considerem que, davant aquest situació tan inusual, també serà bo per als/les nostres alumnes dedicar diariament un cert temps al treball acadèmic, ajudant-los, així a què puguin organitzar millor la gran quantitat d’hores que tindran disponible durant el seu confinament.

El professorat anirà donant les pautes del treball a fer, i que es publicaran al web de l’institut, per a reforçar o profunditzar en temes de les diferents matèries, de manera que els/les alumnes puguin anar realitzant-lo autònomament al llarg d’aquests dies. Ha de quedar clar que la realització d’aquests treball no té caràcter obligatori i no ha de tenir repercussió en l’avaluació de les matèries, per tal d’assegurar la igualtat d’oportunitats entre l’alumnat que no pot accedir, per diferents raons, als dispositius digitals necessaris per a treballar. L’objectiu és que l’alumnat segueixi actiu i connectat amb els coneixements i els processos d’aprenentatge que, per motius obvis, s’han hagut d’interrompre sobtadament.

Molts ànims a tots i cuideu-vos molt.

Atentament,

L’Equip Directiu

Tancament de l’institut a partir de demà 13 de març i fins al proper dia 27 de març, ambdós inclosos.

Benvolguda, 

Benvolgut, 

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. 

Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació. 

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial. 

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus 

El Departament d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir. 

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.